Vores musik program

Herunder kan du se vores spændende koncertprogram, der byder på hyggelig og spændende jazz musik

Herunder kan du se vores program med de kommende jazz-kunstnere, og læse lidt om hver enkelt arrangement.

Koncerterne starter kl. 20 på Café K, medmindre andet er anført.
Spiser man ikke på restauranten forinden, bedes man ankomme tidligst 19.45.

Normale billetpriser er:
- 120 kr. for medlemmer
- 150 kr. for ikke-medlemmer

Kontingent er 100 kr. årligt pr. person
Læs mere om medlemskabet her

Nyt program bliver udsendt i aug/sept og dec/jan.jazz hobro - Bo Stief, Alex Riel og Krister Jonsson live d. 6. oktober - kl 20.00 6. oktober - kl 20.00

Bo Stief, Alex Riel og Krister Jonsson


På scenen er:

Bo Stief, Alex Riel og Krister Jonsson

Niels-Henning Ørsted Pedersen døde i 2005 - for 12 år siden, men hans indflydelse på jazzen er stadig enorm. NHØP bliver hyldet ved utallige koncerter og inspirerer fortsat de store bassister i ind- og udland. Således også top-bassisten, Bo Stief som har fulgt NHØP helt fra 60 ?erne. Sammen med Alex Riel og guitaristen, Krister Jonsson vil han styre os igennem en aften, hvor der relateres til NHØP ?s musikalske liv. Trioen vil ikke spille Niels-Hennings egne numre, men der bliver spillet musik og fortalt anekdoter som historisk starter i Montmartre og slutter ved NHØPs tragiske død i 2005. Der venter os en levende og varm oplevelse med masser af god, velspillet og underholdende jazz, og med NHØP som midtpunkt.

jazz hobro - Emil de Waals trio med Elith ’Nulle’ Nykjær live d. 3. november - kl. 20.00 3. november - kl. 20.00

Emil de Waals trio med Elith ’Nulle’ Nykjær


På scenen er:

Elith ‘Nulle’ Nykjær (klarinet), Emil de Waal,  svenske Gustav Ljunggren (guitar) og Peter Rosendahl (piano mm)

Vi ser frem til at præsentere dette spændende samarbejde. Trommeslageren Emil de Waal har de senere år gjort sig stærkt gældende på den københavnske jazzscene. Han har oftest optrådt i trioer med meget forskellige inspirationskilder, herunder Duke Ellington og Chopin. Denne aften assisteres han af svenske Gustav Ljunggren (guitar) og Peter Rosendahl (piano mm). Peter har besøgt os mange gange – bl.a. som pianist i Six City Stompers. Fokus denne aften vil imidlertid være på aftenens gæst, jazzveteranen Elith ’Nulle’ Nykjær, som altid har forstået at forny sig. Han elsker at spille med de unge drenge! Genrationer mødes og fantastisk musik opstår

jazz hobro - Jesper Thilo, Villy Moesgaard og Søren Lundbyes trio live d. 24, november - kl. 20.00 24, november - kl. 20.00

Jesper Thilo, Villy Moesgaard og Søren Lundbyes trio


På scenen er:

Jesper Thilo og Villy Moesgaard på tenorsaxer, Søren Lundbye på piano, Henrik Vardinghus på trommer og Olav Gudnason på bas.

Vi har gennem mange år gerne villet arrangere et genhør med landets førende saxofonist og klarinettist, Jesper Thilo. Jesper har et særligt venskab med saxofonisten, Villy Moesgaard fra Aalborg, hvorfor det var naturligt at invitere dem sammen. Og med Søren Lundbyes klavertrio som backing er kvaliteten sikret til en forrygende jazzaften. Aftenen kunne også kaldes et forsinket fødselsdagsarrangement, idet Jesper Thilo for nylig har rundet de 75 år.

jazz hobro - Ulla Henningsen og Swing-time Bigband live d. 13. december - kl. 20.00 13. december - kl. 20.00

Ulla Henningsen og Swing-time Bigband


På scenen er:

Ulla Henningsen, Uffe Markussen (tenorsax) og Swingtime Bigband

Skuespilleren og sangerinden, Ulla Henningsen som Jazz Hobros publikum sikkert kender fra TV-serien ’Kald mig Liva’, inviterer sammen med Swingtime Bigband fra Aalborg til en decemberaften med en mosaik af ord og toner.  Koncerten foregår på Café Netværket, Blåkildevej 17 i Hobro og gennemføres i samarbejde med Wiegaarden/Det Ny Blåkilde.

Billetter kan bestilles på Hobro Bibliotek (97 11 52 00)

Swingtime Bigband har akkompagneret en lang række af landets store sangere – fx Bobo Moreno og Sinne Eeg – og glæder sig til at bakke Ulla op.

Titlen på koncerten mere end antyder at julebudskabet spiller en rolle. Og julegaven? Det bliver en af landets store saxofonister, Uffe Markussen, som vil drysse stjernestøv ud over en række af julens kæreste klassikere.

jazz hobro - PS Swingband feat. Henning Munk Plum live d. 28. december - kl. 20.00 28. december - kl. 20.00

PS Swingband feat. Henning Munk Plum


På scenen er:

Guitaristerne Per Sørensen og Kim Mouritzen, bassisten Torben Nickelsen samt violinisten Esben Kjær. Som ekstra krydderi medvirker Henning Munk Plum på klarinet og sopransax.

Jazz Hobros traditionelle julekoncert bliver vanen tro festlig, folkelig og fornøjelig. Denne gang takket være PS Swingband, som har fundet sin musikalske inspiration i 40’ernes og 50’ernes Paris, den zigøjner-inspirerede jazz – også kaldet gipsy-jazz. Zigøjner-rollerne spilles i PS Swingband af guitaristerne Per Sørensen og Kim Mouritzen, bassisten Torben Nickelsen samt violinisten Esben Kjær. Som ekstra krydderi medvirker Henning Munk Plum på klarinet og sopransax med sit Sidney Bechet-inspirerede spil.

Kommende koncerter

6. oktober - kl 20.00
Bo Stief, Alex Riel og Krister Jonsson
3. november - kl. 20.00
Emil de Waals trio med Elith ’Nulle’ Nykjær
24, november - kl. 20.00
Jesper Thilo, Villy Moesgaard og Søren Lundbyes trio
13. december - kl. 20.00
Ulla Henningsen og Swing-time Bigband
28. december - kl. 20.00
PS Swingband feat. Henning Munk Plum
Til toppen

Tak for hjælpen