Horse Orchestra

Herunder kan du læse om koncerten med Horse Orchestra, der leverer lækker Jazz til os alle i Jazzhobro

Koncerterne starter kl. 20 på Café K, medmindre andet er anført.
Spiser man ikke på restauranten forinden, bedes man ankomme tidligst 19.45.

Normale billetpriser er:
- 120 kr. for medlemmer
- 150 kr. for ikke-medlemmer

Kontingent er 100 kr. årligt pr. person
Læs mere om medlemskabet her

Nyt program bliver udsendt i aug/sept og dec/jan.jazz hobro - Horse Orchestra live d. 16. marts - kl. 20.00 16. marts - kl. 20.00

Horse Orchestra


På scenen er:

De syv fyrige heste er: Erik Kimestad Pedersen – trompet, Ingimar Andersen – sax, Jeppe Zeeberg - pianist/komponist, Kristian Tangvik – tuba, Nicolai Kaas Claesson – bas, Petter Severin Hängsel – trombone og Rune Lohse Sørensen – trommer. Sidstnævnte Rune er faktisk fra Mariager og næsten på hjemmebane i Hobro.

Hvis du er til ung og frisk jazz, så glæd dig til en livsbekræftende aften med rigtig vrinsk i! Horse Orchestra blev dannet i 2012 og består af syv unge musikere fra fire nordiske lande, der mødte hinanden på rytmekonservatoriet i København. Med udgangspunkt i jazz og fri improvisation blander de løs fra adskillige genrer - fra swing over barok og rock til traditionel jazz. Det hele bliver rørt rundt i en stor smeltedigel af humor og anarki. I 2015 blev bandet kåret til årets nye danske jazznavn ved Danish Music Awards. Her er nemlig et godt eksempel på en ny generation i nordisk jazz som har styr på musikhistorien, er på et meget højt musikalsk niveau og samtidig får åbnet op for et langt bredere publikum.

Kommende koncerter

8. juni - kl. 20.00
Thera Hoeijmans trio
Til toppen

Tak for hjælpen