Mads Tolling featuring Jacob Fischer

Herunder kan du læse om koncerten med Mads Tolling featuring Jacob Fischer, der leverer lækker Jazz til os alle i Jazzhobro

Koncerterne starter kl. 20 på Café K, medmindre andet er anført.
Spiser man ikke på restauranten forinden, bedes man ankomme tidligst 19.45.

Normale billetpriser er:
- 120 kr. for medlemmer
- 150 kr. for ikke-medlemmer

Kontingent er 100 kr. årligt pr. person
Læs mere om medlemskabet her

Nyt program bliver udsendt i aug/sept og dec/jan.jazz hobro - Mads Tolling featuring Jacob Fischer live d. LØRDAG DEN 3. OKTOBER KL. 20.00 LØRDAG DEN 3. OKTOBER KL. 20.00

Mads Tolling featuring Jacob Fischer


På scenen er:

Danmarks uforlignelige guitarist, Jacob Fischer. Jacobs 15 år sammen med Svend Asmussens kvartet fortæller om swingfeeling på højeste niveau. Bas og trommer trakteres af så kompetente folk som Kasper Tagel og norsk/danske Snorre Kirk.

Siden Mads som 15-årig ringede til Svend Asmussen, har de to holdt kontakten ved lige, og udover at råde Mads til at lytte til Stuff Smith, forærede Svend ham siden hen en stor del af sin nodesamling. Mesteren værdsætter vel sin lærling! Mads mødte op med sin violin på Berklee College of Music i år 2000 og har boet i USA lige siden. Og med stor succes – understreget af to Grammypriser og fast musikalsk samspil med førende amerikanske musikere. I dag er han bl.a. leder af ’Mads Tolling Quartet’, og er med den internationalt anmelderroste CD ’The Playmaker’ for alvor kommet på jazzens verdenskort.

Med på holdet i Hobro er Danmarks uforlignelige guitarist, Jacob Fischer. Jacobs 15 år sammen med Svend Asmussens kvartet fortæller om swingfeeling på højeste niveau. Bas og trommer trakteres af så kompetente folk som Kasper Tagel og norsk/danske Snorre Kirk.

Mere information: http://madstolling.com

Kommende koncerter

Fredag den 28. september kl. 20.00
Jan Harbeck Quartet feat. Henrik Gunde
Fredag den 26. oktober kl. 20.00
Budapest Swing Band
Fredag den 16. november kl. 20.00
The Swinging Sisters.
Torsdag den 13. december kl. 20.00
Julekoncert med Veronica Mortensen og Swingtime Bigband
Fredag den 28. december kl. 20
Prima Juniors
Til toppen

Tak for hjælpen